Növelni szeretnéd

vállalkozásod bevételét?

Csatlakozz Szaki Szemle Kiadványunkhoz!

Amit kínálunk

Csatlakozz Szaki Szemle Kiadványunkhozmár mindössze nettó 6.500Ft-ért

Irányított terjesztés szórólapterjesztő cég bevonásával.

Mindig a másokra gyakorolt hatásod lesz a legnagyobb értéked

Miben tudunk megoldást nyújtani?

Egész lakosságot lefedő példányszám

Cégünk pontosan annyi kiadványt gyárt, amely lefedi az adott település összes postaládáját, címhelyét. A kiadványaink a nyomtatástól számított három napon belül elérkeznek a megadott címhelyekre. Olyan helyeken, ahol külön gyűjtődobozok állnak a reklámújságok részére, mi még ott is a postaládákba helyezzük az újságokat!

Egész lakosságot lefedő terjesztés

A Sola Marketing Kft. révén garantáljuk, hogy az újság minden címhelyre és postaládába díjmentesen eljut. Ilyen címhelyek közé tartoznak az egy- és többlakásos házak, önkormányzati épületek, orvosi rendelők, vállalkozások, üzletek, irodaházak, sportkomplexumok, könyvtárak és még számos más hely.

Ellenőrzött terjesztés

Havonta ellenőrizzük a terjesztésünk minőségét, és partnereinkkel együttműködve is készen állunk erre. Garanciát vállalunk a megfelelő és időben történő kézbesítésért.

Ajándék 200 db névjegykártya

Amennyiben nettó 40.000 Ft feletti megrendelést ad le, úgy cégünk vállalja az Ön névjegykártyájának tervezését és gyártását (200 db)

Terjesztés Kecskeméten

Gyártott példányszám összesen 46.818 db.
Kecskemét: 46.818 db

Méret táblázat

Hirdessen egész települést lefedve, már 6.500 Ft-tól. Nálunk 1 egységnyi hirdetési felület mindössze 6.500 Ft-tól elérhető. Nagyobb hirdetés esetén használja a lenti kalkulátorunkat. Írja be hány egységen szeretne hirdetni és már meg is tekintheti az árakat. Az alábbi linkeken elérhető mérettáblázatunk valamint egységeink kiosztása.

Mérettáblázat
Egységek kiosztása

Árkalkuláció

Hirdetés ára:

Megrendelés

Ha kérdésed van vagy pedig úgy gondolod szívesen dolgoznál velünk,
írj bátran és ha szeretnéd, kidolgozunk neked egy tuti ajánlatot. 🙂

hello@solutify.hu