Kinek, mi a feladata egy weboldal elkészítésénél?

Ebben a cikkben bemutatjuk neked, hogy kikből áll a kis csapatunk és kinek mi a feladata, amikor belekezdünk a munkába. 🙂

A fejlesztő

A fejlesztő csinálja azt a dolgot, amit ha néhányan meghallunk, elkezdünk összezavarodni… Kódol, olyan szavakat és számokat ír le egy programba, hogy csak Ő és társai értik mit is jelentenek azok. Viszont a végeredményt már mindenki érti, hiszen az a Te bevétel termelő weboldalad lesz. 🙂 Ők általában átkozott jó logikai érzékkel vannak megáldva, szeretik a kávét (nagyon) és könnyen tanulnak.

A designer

A designer egy folyamatosan pörgő ember, akinek mindig valami új jut eszébe, képes leragadni egy-egy szépen elkészített árnyéknál és mindenben meglátja a szépet. Ő építi fel, hogy a felhasználó honnan, hova és hogyan fog eljutni, emellett pedig felöltözteti az egészet. A fejlesztő keze alá dolgozik. Ők szoros kapcsolatban vannak, hiszen egyik függ a másiktól.

Szóval…

Amíg ők előhúzzák a nyulat a kalapból, becsatlakozik egy harmadik személy, aki nem más mint…

A marketinges

Ő az, aki kitalálja, hogy gondolkozzunk ügyfél fejjel. Besegít a weboldal struktúra felépítésébe, mert jobban átlátja “kívülről”, hogy mi is az ami fel fogja kelteni az ügyfél figyelmét. Úgy is mondhatjuk kitalálja, hogy fog bevételt termelni a weboldalad. Ért a hirdetések kezeléséhez és a kampányok kidolgozásához. Legközelebb a designerhez áll, hiszen egy jó kampány esetében nagyon fontos a vizualitás is.

A szövegíró

Munkája ugyan annyira fontos, mint az eddig felsoroltaké. Komolyabb szövegezési hozzáértés egy üzleti weboldalnál már elengedhetetlen. Főleg, ha az bloggal is kiegészül. Segít átnézni az eddig kitalált szövegeket, fő headlineokat, javít rajtuk ha szükség van rá, de van, hogy az elejétől rá van bízva. Tervezés szempontjából sokkal könnyebb, ha előre megvan a szöveg és az, hogy mit akarunk kommunikálni.

A pizzafutár

Na nélküle tényleg annyi lenne nekünk… Ő az aki energiát ad, boldoggá tesz minket és nem hagyja, hogy éhen haljunk. Az Ő munkája a legfontosabb mind közül.

Ez úton is köszönjük nekik, hogy vannak. 🙂

Ha benned is felmerült, hogy weboldalt szeretnél, de nem vagy tisztában bizonyos dolgokkal,
vedd fel velünk a kapcsolatot és kérdd az ingyenes konzultációnkat.
Garantáltan útba tudunk igazítani. 🙂

Köszi, hogy végig olvastad. 🙂

Kapcsolat

Ha kérdésed van vagy pedig úgy gondolod szívesen dolgoznál velünk,
írj bátran és ha szeretnéd, kidolgozunk neked egy tuti ajánlatot. 🙂

hello@solutify.hu