Weboldal készítés

Üdvözlünk!

Ha ezt a szöveget olvasod, akkor valószínűleg téged is érdekel, hogy mit is takar a weboldal készítés szolgáltatásunk. Ha csak nézelődsz és információt gyűjtesz a piacról, vagy akár konkrét célod is van már, egyaránt jó helyen jársz.

Itt megtekintheted referenciáinkat és kapsz egy kis információt az árainkról.

Kicsit lejjebb pedig egy Gyakori kérdések szekcióban bemutatjuk neked, hogy milyen folyamatok vannak egy weboldal készítésénél és teljes képet fogsz kapni arról, hogy hogyan is működik ilyenkor a közös munka.

Egy weboldal nem csak a vállalkozás névjegykártyája, de egy nagyon erős bevételnövelő és vásárló csalogató eszköz is, amivel sokkal nagyobb bevételre tehetsz szert, ha profikra bízod. 🙂

Amit garantálunk

Lenyűgöző design

Letisztult, trendkövető
és célcsoport specifikus

Mobilbarát felépítés

Okostelefonra optimalizált mobilbarát felépítés.

Felhasználóbarát

Fő fókuszban a
felhasználók szempontjai

Keresőoptimalizált

Keresőmotorok számára
látható oldal

Biztonságos rendszer

Ingyenes SSL tanúsítvány
telepítés és beállítás.

Bővítési lehetőség

Növekedés esetén továbbfejlesztési lehetőség

WebStart

Legjobb módja az ügyfélszerzésnek
115.000 Ft + Áfa
 • Tanácsadás
 • Adminisztrációs felület
 • Keresőbarát kialakítás
 • Mobilra optimalizálás
 • Kapcsolati űrlap
 • Ingyen domain az első évben
 •  
Népszerű

MastermindSite

Akik nagyban játszanak
185.000 Ft + Áfa
 • WebStart+
 • Statisztika mérés
 • Facebook pixel bekötés
 • Korlátlan aloldal
 • Egyedi kérések
 • Ingyen tárhely az első évben
 •  

Ha még nem tudod mi az, amire szüksége van a vállalkozásodnak, kérd ingyenes konzultációnkat! 🙂

Webes referenciáink

Gyakori kérdések

Természetesen igen. Teljesen egyedi minden weboldal amit készítünk, így a későbbiekben is bármilyen módosítást el tudunk végezni.

Az árat minden plusz kérés változtatja, ami nem szerepel az adott csomag leírásában. Ezt úgy kell érteni, hogy ha Te a Bemutatkozó weboldaladhoz szeretnél blogot, attól még nem fogsz átkerülni a Profi csomagba, csupán a kiinduló ár helyett egy egyedi árat kapsz, ami a blog kialakításának értékével fog nőni. Ezek csekély összegek, de minden projektet egyedi árajánlattal kezdünk, így nem lesznek rejtett költségeid.

Nézzük lépésenként a folyamatot:

Az első egyeztetés
Az első egyeztetésnél átbeszéljük a vállalkozásod profilját, részleteit, mit adsz el és kinek, hogy csinálod ezt, miért stb. Ezzel egy teljes képet fogunk kapni a tevékenységedről, sokkal inkább bele tudunk bújni a Te bőrödbe, hogy pontosan lássuk mi az, amire neked szükséged van.
Ezt követően megosztod velünk az igényeidet és elképzeléseidet, hogy később, ha közös munkára kerül a sor, akkor pontosan tudjuk, hogy is álljunk neki. Nem kell félned, nem neked kell kitalálni mindent, ugyanis már itt az első egyeztetésnél tudunk olyan építő kritikát vagy újabb ötleteket adni, amivel építeni tudjuk vállalkozásod sikerét. Közösen kitaláljuk milyen funkciókat tartalmazzon az oldal, hogy mindenünk meglegyen az árajánlathoz.

Árajánlat
Miután mindent megtudtunk a projektről, visszavonulunk az ’ovális szobánkba’, hogy kigondoljuk, mi is a legjobb konstrukció. Minden oldal esetében egyedi árat szabunk ki, mert minden weboldal eltérő munkát igényel. A lentebb található kezdő áraink egyfajta iránymutatás, hogy mégis milyen összegtől tud indulni egy ilyen projekt.

Amint készen vagyunk az árajánlattal, megosztjuk veled és ha neked is tetszik, akkor jön a következő lépés, ami a…

Szerződéskötés
Szerződés nélkül nem állunk neki egy munkának sem. Ez nem csak a mi, de a Te biztonságodat is szolgálja, ezért igyekszünk hűek maradni ehhez.

Kezdődhet a munka: Webdesign készítés
Amint aláírtuk a szerződést, bekérünk tőled mindenféle grafikai anyagot, amivel dolgozni tudunk. Logó, színek, formák stb, ezen túl pedig a weboldal szövegezését azaz a tartalmát. Ha arra van igényed, természetesen ezt is meg tudjuk oldani, de sokan szeretik a saját kezükben tartani ezt a részét a projektnek.

Elkészítjük a főoldal design tervét, amit úgy tudsz majd megtekinteni, mint egy rendes weboldalt.

Második egyeztetés
Itt ránk zúdíthatod minden észrevételedet és módosítási kérésedet a design-el, elrendezéssel, színekkel kapcsolatban, hogy pontosan olyan legyen minden, ahogy neked tökéletes.

Weboldal készítése
Miután minden módosítás megtörtént és úgy érzed, ez így tökéletes, elkezdjük lekódolni a weboldalad. Ez egy elég bonyolult folyamat (ettől lesz kocka a kocka), de ha szeretnéd és érdekel, nagyon szívesen elmondjuk mit, hogyan és miért csinálunk, hiszen büszkék vagyunk rá és jó érzéssel tölt el, ha valakit érdekel. 🙂

Átadás, betanítás
A weboldal elkészülte után rendezzük az anyagiakat, átadjuk neked a weboldalt és ha te szeretnél bizonyos dolgokat módosítani, akkor az egyedi kezelőfelületünknek hála, meg tudunk rá tanítani, hogy olyan lazán cserélgess képeket vagy szövegeket, mintha facebookoznál. Persze, ha nem, akkor a szerződésbe előre befoglalt havidíj ellenében mi is nagyon szívesen megtesszük neked. 🙂

Ezt egyrészt a piac határozza meg, másrészt pedig a saját idő/energia/tudás befektetésünk. Ezért, amikor egy bemutatkozó weboldal elkészül 3 nap alatt, az nem azért van mert annyira könnyű, hanem mert az évek során nagyon jól megtanultuk, hogy kell ennyi idő alatt elkészíteni és lényegében ezt a tudást értékesítjük neked.

Ez leginkább a leterheltségtől függ, de ha egy ideális esetet nézünk, amikor egyből a Te projekteddel tudunk foglalkozni, akkor nagyságrendileg 1-1,5 hét szokott lenni egy bemutatkozó weboldal esetében és körülbelül 3-4 hét egy profibb esetében. Mindkettőnél különös figyelmet fordítunk a designra, a Te igényeid kimaxolására és a tökéletes használhatóságra. Így mi nem a „gyorsan dobjuk össze” mód hívei vagyunk, hanem a „ha csinálunk valamit azt csináljuk jól” -ra esküszünk. 
Természetesen ezek a határidők drasztikusan is leredukálhatóak, de inkább többet mondunk és meglepünk, mint hogy mentegetőzni kelljen. 🙂

A szövegezést illetően több lehetőséged van. Akár mi is el tudjuk neked végezni, de természetesen neked is van rá lehetőséged. Ami talán az arany középút az az, amikor a fő marketing szövegezést mi végezzük, de a vállalkozásod vagy a szolgáltatásaid speciális részeinek leírását pedig Te. Ez azért optimális, mert úgyis Te értesz hozzá a legjobban, azonban ha igényed van rá, utána mi is át tudjuk nézni, akár fogalmazni.

*Tanácsadás
Segítünk a domain név kiválasztásában, tárhely szolgáltató választásban, esetleg domain és tárhely vásárlásban. Segítünk felépíteni a weboldalad, megbeszéljük a menüpontokat, tartalmat.

*Adminisztrációs felület
Weboldalad tartalmi részét te magad tudod a későbbiekben módosítani, így nem kell fejlesztőt keresned, ha egy szövegrészt cserélnél. Természetesen ha elakadnál bármikor számíthatsz a segítségünkre.

*Keresőbarát kialakítás Weboldaladat keresőbarát módon alakítjuk ki. Szakszóval elvégezzük a technikai SEO beállításokat. Megmutatjuk a Google-nak a weboldalad, így az indexelve lesz. Megtalálható lesz bizonyos kulcsszavakra. Fontos megjegyezni, hogy a technikai SEO nem tartalmaz tartalmi keresőoptimalizálást. Tehát ha a weboldalad bizonyos kulcsszóra szeretnéd optimalizálni, vedd fel velünk a kapcsolatot, összekapcsolunk a megfelelő szakemberrel a weboldal elkészültével / készítésével párhuzamosan.

*Mobilra optimalizálás
A weboldal látogatók jórésze mobil/tablet készülékről böngésznek. Ezáltal nagyon fontosnak tarjuk a reszponzív tervezést, aminek köszönhetően weboldalad minden kijelzőn tökéletes élményt nyújt.

*Kapcsolati űrlap
Leendő ügyfeleid a weboldaladon keresztül is feltudják veled venni a kapcsolatot, legyen szó árajánlat kérésről, vagy általános tájékoztatóról.

*Statisztika/ Analítika
A látogatóid megismeréséhez szükséged lesz bizonyos analítika bekötésére, ezáltal jobban átláthatod weboldalad működését. Továbbá ez elengedhetetlen, ha hirdetni, reklámozni szeretnéd az oldalad. Google Analytics szolgáltatását és Facebook pixel bekötését ajánljuk

*Landing csomagunk: Tevékenységedhez/ szolgáltatásodhoz passzoló landing oldalt is készítünk. Ha hirdetési kampányokat futtatsz, akkor az érdeklődőket közvetlenül ide tudod irányítani. Itt szinte csak a számukra releváns információt látják, a lehető leginformatívabb módon.

Kapcsolat

Ha kérdésed van vagy pedig úgy gondolod szívesen dolgoznál velünk,
írj bátran és ha szeretnéd, kidolgozunk neked egy tuti ajánlatot. 🙂

hello@solutify.hu